Persoonlijke Aandacht Voor Uw Doelen

Bij the Zone in Izegem helpen wij onze klanten bij het bereiken van een strakker, fitter en gezonder lichaam. Wij bieden gespecialiseerde diensten aan om een veilige en effectieve manier van afslanken te garanderen.

Innovatieve Technologieën Voor Uw Welzijn

Wij bieden gespecialiseerde diensten aan, zoals OZONTHERAPIE, CRYOLIPOLYSE, EMS Bodysculpting, elektrostimulatie, therapeutische infrarood. Onze professionele machines garanderen een veilige en effectieve manier van afslanken. Wij bieden ook begeleiding op het gebied van voeding en levensstijl om een duurzaam resultaat te garanderen.

Prijs / kwaliteit

We begrijpen dat het belangrijk is om waar voor je geld te krijgen, vooral als het gaat om het investeren in je gezondheid en welzijn.

Persoonlijke aanpak

We begrijpen dat elke persoon uniek is. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak om jouw individuele behoeften te ondersteunen en jouw specifieke doelen te bereiken.

Resultaatgericht

Bij the Zonespecial geloven we dat jouw succes onze prioriteit is en we zetten ons in om jouw doelen te behalen.

Krijg Nu Je Betere Vorm Bij Ons In The Zonespecial Izegem

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het bereiken van uw gezondheidsdoelen.

Zaakvoerder

Een gepassioneerde professional met jarenlange ervaring in de afslankbranche. Haar expertise en toewijding hebben talloze klanten geholpen om hun doelen te bereiken en hun gezondheid te verbeteren.

Linda Vlaminck

Zaakvoerder